Welkom op justquinty.nl

Welkom op justquinty.nl! Aangezien dit mijn eerste post is op justquinty.nl, lijkt het mij handig om te vertellen waarom ik deze blog ben gestart en wat je hier kunt verwachten. Lees je mee?

Er is een kleine kans dat je de naam justquinty al kent. In november 2015 startte ik namelijk mijn eerste blog, die justquinty.nl heette. Daar plaatste ik vooral blogposts over beauty en fashion. Begin dit jaar merkte ik dat mijn blog me niet meer zo aansprak. De onderwerpen waarover ik schreef, interesseerden mij een stuk minder, waardoor ik heel weinig artikelen plaatste. Daarom besloot ik begin dit jaar dat ik toe was aan een frisse start. Ik ben overgestapt naar een andere webhost, heb een nieuwe site ontworpen en ik ging opzoek naar een andere naam. Het bedenken van een andere naam ging totaal niet soepel en ik bleef toch elke keer weer terugkomen op justquinty. Daarom besloot ik dat ook mijn nieuwe blog justquinty.nl zou zijn. Eigenlijk is deze blog dus een 2.0 versie van mijn vorige blog.

Zoals ik eerder al aangaf, spraken de onderwerpen waarover ik op mijn vorige blog schreef mij niet meer aan. Daarom heb ik besloten om op justquinty.nl 2.0 alleen te schrijven over onderwerpen die mij interesseren. Hierbij kun je denken aan boeken en plannen, maar ook aan persoonlijke artikelen en picture diaries. Elke maandag, woensdag en vrijdag zal er op deze blog een nieuw artikel verschijnen.

Ik wens jullie veel leesplezier!

 

You may also like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *