My life in pictures | Week 30

Week 30 was de eerste volle week waarin ik op vakantie was. We hadden meteen tropisch weer te pakken, waardoor mijn dagen vooral bestonden uit zwemmen en ijs eten. Toch heb ik wel wat foto’s gemaakt. Kijk je mee?

Maandag

Van zondag op maandag is Annalie bij mij op bezoek op de camping. Ik heb haar vorig jaar op deze camping leren kennen en we zijn nog steeds goede vriendinnen. Vandaag kennen we elkaar precies een jaar en daarom leek het ons leuk om een foto van vorig jaar na te maken. Hierboven kun je het resultaat zien (links is vorig jaar en rechts is dit jaar). Het is een beetje mislukt, maar hé, het idee was leuk.

’s Middags spelen we Skip-Bo in de Happy Fun Beach, het binnenstrand op de camping. Ik heb Skip-Bo ontdekt via mijn oma en het is zo’n leuk spel! Het is een spel waarbij je wel wat moet nadenken, maar niet zo erg dat je je hersenen hoort kraken. Het leukste van het spel vind ik dat je je medespelers een beetje kunt pesten. Al is het natuurlijk minder leuk wanneer zij jou terugpakken. 😉

We bestellen tussen de potjes door een iced strawberry smoothie, waar we met dit warme weer niet zonder kunnen.

Dinsdag

Doordat ’s ochtends de zon op mijn tent schijnt, word ik heel de vakantie rond half 9 wakker. Het is dan al zo warm, dat ik ook meteen mijn tent uit moet om niet levend te verbranden. Dit is niet zo’n pretje wanneer je ’s nachts rond 3 uur gaat slapen. Het enige voordeel is dat een groot deel van de medekampeerders nog slaapt, waardoor ik rustig kan wakker worden. Vanochtend pak ik mijn boek erbij, om zo nog even van de rust te genieten. Ik lees hier Judas van Astrid Holleeder, echt een aanrader!

’s Avonds is er een mooie zonsondergang. Heel jammer dat deze niet goed overkomt op beeld, want hij was echt prachtig!

Woensdag

Vandaag is de heetste dag van de week met wel 38 graden! Ik doe dan ook niet veel meer dan lezen, veel drinken en af en toe afkoelen in het meer. Door het hete weer heb ik gewoon geen kracht om iets anders te doen.

Ook Guus is helemaal uitgeput van de hitte. Hij ligt hier nog naast de caravan, maar in de middag is hij onder de caravan gaan liggen. Daar is het een stuk koeler. We hebben Guus meerdere keren helemaal nat gemaakt om hem af te koelen, alleen dat vond hij maar niks. Guus is een waterhond die niet van water houdt, hahaha.

Donderdag
Donderdag maakte ik geen foto’s. Ik lig heel de dag aan het meer en ’s avonds drinken ik wat op het terras met een groepje mensen die ik daar heb leren kennen.

Vrijdag

Vrijdag heb ik ook weer de hele dag aan het meer of aan het zwembad gelegen. Met dit warme weer kun je niet veel andere dingen doen. ’s Avonds gaan we uit eten bij Janneman’s Burgers & Ribs in Hardenberg. Vorig jaar hebben we hier ook gegeten en dat viel zo in de smaak dat we dit jaar zijn teruggegaan. Ik bestelde een Janneman’s burger en die was heel lekker! De rest bestelde spareribs en ook die vielen in de smaak!

Zaterdag
Ook van zaterdag heb ik geen foto’s. Om eerlijk te zijn, weet ik niet eens meer wat ik zaterdag heb gedaan. Waarschijnlijk heb ik weer de hele dag aan het meer gelegen en heb ik een paar keer een ijsje gehaald.

Zondag

Vandaag is het eindelijk een beetje afgekoeld! Van ongeveer 11.00 uur tot 15.00 uur ben ik gaan zwemmen met hetzelfde groepje van de afgelopen paar dagen. Na het zwemmen hebben we niet veel meer gedaan en hebben we gewoon gezellig bij elkaar gezeten. ’s Avonds is het tijd voor cocktails! De cocktail die je hier op de foto ziet, is een Bora Bora (mijn favoriet!).

Volgende week is mijn laatste week op de camping. Ik ga wel iets eerder naar huis, omdat ze slecht weer opgeven. Verder heb ik aankomende week nog geen speciale plannen.

You may also like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *