My life in pictures | Week 27

Week 27 was relaxt en gevuld met leuke momenten. Ik sliep een nachtje bij mijn oma in Tilburg, waar ik ’s middags de stad in ging om te shoppen. Ook heb ik een aantal spullen afgegeven bij de kringloop en ik keek daar even rond bij de boeken. Deze hele week stond voor mijn gevoel in het teken van boeken, want het is lang geleden dat ik zoveel gelezen heb! Kijk je mee?

Maandag
We beginnen de week in stijl, want ik heb op maandag weer geen foto’s gemaakt. Maandag was een relaxte dag; ik heb vrij weinig gedaan en ik heb vooral lekker in de tuin gezeten.

Dinsdag

Vorige week plaatste ik een bestelling bij H&M en vandaag kwam deze binnen. Ik keek wel even raar op toen ik 2 dezelfde items in het pakketje zag. Onbewust heb ik dat item twee keer in mijn winkelmandje gedaan en dus zonder dat ik het merkte twee keer besteld. Lekker slim! Tot mijn grote verbazing hoef ik ook alleen die twee items terug te sturen, want de rest vind ik super leuk! De twee zwarte items bovenop zijn twee basic tops: een tube top en een top met een rechte hals. Het panter item is een wikkelblouse. Eigenlijk wilde ik deze terugsturen, omdat ik hem niet leuk vond staan. Toch waagde ik de gok om hem te houden en nu is het mijn favoriete item!

Nadat ik de H&M items gepast heb, ben ik naar de kringloop gegaan. Daar heb ik wat boeken afgegeven die ik zelf niet meer wilde. Deze boeken dienden als opvulling voor mijn boekenkast, maar omdat die nu helemaal vol is, zijn die boeken niet meer nodig. 🙂

Voor vertrek maakte ik met mezelf de afspraak dat ik wel bij de boeken mocht kijken, maar dat ik alleen een boek mocht kopen als die al op mijn tbr stond. Bijna alle boeken op mijn tbr zijn Engels en redelijk recent uitgegeven en laat de kringloop nou net weinig nieuwe Engelse boeken hebben. Ik kwam dus met legen handen naar huis.

Eenmaal weer thuis probeerde ik de ijskoffie die ik laatst bij de Aldi kocht. Ik ben dol op ijskoffie, maar de losse bekers van Starbucks die je bij de supermarkt kan kopen, vind ik best prijzig. Bij de Aldi zag ik laatst een pak van 1 liter voor maar 89 cent. Ik nam hem mee en vandaag was het dus eindelijk tijd om deze ijskoffie te proeven.

Tijdens het inschenken, rook ik een geur die me erg bekend voorkwam, maar ik kon niet meteen bedenken waar ik de geur van herkende. Toen ik een slok nam, proefde ik precies wat ik rook en schoot het me te binnen. Wij hebben wel eens likkoekjes met koffiesmaak, cafe noir heten die, en daar smaakte het precies naar! Uiteindelijk vind ik het geen aanrader, aangezien het enorm zoet en chemisch smaakt. Hierdoor heeft het voor mijn gevoel weinig met koffie te maken. Helaas!

Woensdag
Woensdag ging ik bij mijn oma in Tilburg logeren. Dit doe ik bijna elke vakantie, omdat het zo gezellig is! Vanuit mijn oma kun je gemakkelijk met de bus naar het centrum, dus ’s middag ging ik even shoppen.

   

Wanneer ik in het centrum van Tilburg ben, ga ik altijd even langs bij Gianotten Mutsaers. Dit is mijn favoriete boekenwinkel, omdat ze een groot assortiment Engelse Young Adult boeken hebben. Op de foto hierboven staat een deel van het assortiment. Ik heb me kunnen inhouden en heb alleen Will Grayson, Will Grayson van John Green gekocht. Nadat ik die had afgerekend, nam ik plaats in een van de zithoekjes in de winkel en bestelde ik een latte macchiato.

’s Avonds kwamen mijn oma en ik dit boek tegen in haar kast. Ik heb vroeger verschillende pogingen gedaan om aan dit boek te beginnen, maar ik ben nooit verder gekomen dan hoofdstuk 1. Nu was ik alsnog nieuwsgierig naar het boek en diezelfde avond las ik hem in een ruk uit. Dit boek heeft me positief verrast! Ondanks dat het een kinderboek is, komen er toch best serieuze onderwerpen voorbij, zoals een burn-out en vreemdgaan. Carry Slee heeft deze onderwerpen op een goede en kindvriendelijke manier heeft omschreven, waardoor ik het echt een goed kinderboek vind!

Donderdag

Na een gezellige ochtend bij mijn oma, ging ik weer terug naar huis. Vandaag droeg ik mijn nieuwe panterblousje en ’s middags stijlde ik mijn haar. Ik hou van mijn krullen, maar soms heb ik even zin in stijl haar. Stijl haar is gewoon zo veel makkelijker dan mijn krullen, hahaha.

Ook ging ik weer aan de slag voor mijn blog. Deze week gebruikte ik de Structuur Junkie planner van Cynthia voor het eerst en ik vind hem super fijn! Ik werkte aan het artikel over mijn tbr voor de maand juli. Deze is vrijdag online gekomen.

Vrijdag

Vandaag ben ik de dag rustig begonnen. Ik sliep uit en maakte vervolgens een lekker kopje koffie. Deze dronk ik op in de tuin terwijl ik verder las in Miss Peregrines Home for Peculiar Children. Eindelijk heeft het boek me weten te boeien en ik ben uiteindelijk super blij dat ik het boek niet heb weggelegd.

’s Middags maakte ik foto’s voor een nieuwe blogpost over prioriteiten stellen. Helaas zijn de foto’s niet geworden zoals ik had gehoopt en heb ik ze niet gebruikt. Wel ben ik blij met hoe het artikel is geworden!

Zaterdag


Zaterdag heb ik voor het eerst zelfbruiner gebruikt. Ik ben altijd erg bleek en tijdens de zomer vind ik het wel fijn om een bruiner kleurtje te hebben. Na wat online-onderzoek te hebben gedaan naar budget zelfbruiners, kocht ik de bronzing mousse van Kruidvat. Ik vond hem erg fijn werken, totdat de flacon besloot kapot te gaan. Bij de eerste paar pompjes kwam er een bruine mousse uit, precies zoals het hoort. Ik had net de bovenkant van mijn lichaam ingesmeerd, toen er wittige mousse en vloeibare bruine druppels uit de flacon kwamen. Dit viel nog te overzien, want op de handschoen kon ik de mousse en de vloeibare zelfbruiner goed mengen. Maar het werd erger: vlak voordat ik klaar was, kwam de zelfbruiner langs het pompje naar beneden lopen. Gelukkig hoefde ik alleen mijn gezicht nog maar te doen, waarvoor ik een kwast heb gebruikt.

Aankomende week ga ik terug naar de Kruidvat om een nieuwe flacon te halen. Het effect vind ik namelijk erg mooi. Ik hoop dan wel dat de nieuwe flacon langer meegaat!

Zondag

Vanochtend ben ik iets langer in bed blijven liggen. Gisterenavond las ik Miss Peregrine’s Home for Peculiar Children uit en nu begon ik met P.S. I Still Love You. De eerste pagina’s van het boek vond ik al zo leuk, dat ik meteen besloot om met sticky tabs aan de gang te gaan.

De rest van de dag keek ik Netflix en maakte ik mijn kamer helemaal schoon.

Dit was week 27 voor mij: veel boeken, lekkere koffie en gezelligheid. Aankomende week ga ik met een vriendin naar Dordrechten ga ik vooruit werken aan mijn blog. De vakantie komt ook steeds dichterbij, dus daar ga ik me ook op voorbereiden!

You may also like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *