My life in pictures | Week 26

In week 26 hoefde ik alleen naar school om mijn kluissleutel in te leveren, wat betekende dat mijn vakantie is begonnen. Deze week zat vol met leuke momenten, waarvan ik een deel heb vastgelegd. Kijk je mee?Maandag

De week begint goed, want ik heb op maandag geen foto’s gemaakt. Toch was het een fijne dag. Ik begon de ochtend met rijles en ging vervolgens door naar Utrecht. Ondanks alle hitte was het in het centrum goed uit te houden.

Dinsdag

Dinsdag ging ik vroeg weg van huis. Ik ben namelijk samen met een vriendin naar het strand in Scheveningen geweest. Eigenlijk hadden we gepland om naar Haarlem te gaan, alleen door de hitte besloten we de plannen te wijzigen en er een stranddagje van te maken. Eigenlijk zou ik om negen uur ’s morgens vertrekken richting het station in Breda, zodat we vanuit daar samen zouden reizen. Vlak voordat ik de bus instapte, werd ik gebeld door die vriendin dat er geen treinen reden tussen Tilburg en Breda. Hierdoor zijn we later vertrokken dan gepland, maar om kwart voor 1 lagen we heerlijk op het strand te genieten van de zon.

Omdat we nog even langs het centrum wilden, hebben we tussendoor gesnackt bij de McDonald’s. Ik bestelde een strawberry lemonade, die ontzettend zoet, maar heel verfrissend is. Vervolgens zijn we in het centrum even langs de Primark gegaan, zodat we wat essentials konden halen.

Woensdag
Woensdag was een rustige dag. Ik heb in de tuin gezeten om van de zon te genieten en ik las een boek. Hier heb ik geen foto’s van.

Donderdag

Omdat ik zo slim ben geweest om tijdens de laatste toetsen op school mijn kluissleutels te vergeten, moest ik nog naar school om die in te leveren. Deze moesten voor vrijdag worden ingeleverd, dus ik besloot om donderdagochtend richting school te gaan. Het was echt super lekker weer, dus ik trok een jurkje aan.

Toen ik thuis kwam, zag ik dat mijn nieuwe planner was binnengekomen. De Structuurjunkie planner light van Cynthia, een van mijn favoriete bloggers, had ik al heel lang op het oog. Toch bestelde ik hem steeds niet, omdat ik mijn oude planner eerst vol wilde maken. Toen ik hoorde dat de planner bijna uitverkocht was, heb ik hem toch besteld. Nadat ik zag hoe mooi de planner in het echt is, ben ik hem meteen gaan gebruiken en heb ik mijn oude planner niet meer aangeraakt. Oeps!

Vrijdag

Vrijdag ging ik in de middag naar een vriendin, waar we ons samen klaarmaakten om ’s avonds uit te gaan. Een paar weken geleden hebben wij dit ook gedaan en dat was zo goed bevallen dat we dit weer deden. Rond een uur of drie fietste ik naar haar toe. We hebben eerst wat gekletst en vervolgens deden we ons haar. We bestelden pizza en in de tussentijd hebben we onze make-up gedaan.

Om kwart voor negen zijn wij richting de soos gefietst om een stempel te halen. Er kwamen twee andere vrienden daarheen, die vervolgens mee terug zouden gaan. Er werden mojito’s gemaakt en daarna zijn we naar de soos gegaan waar we tot half 3 zijn gebleven.

Zaterdag

Van zaterdagochtend en -middag heb ik geen foto’s. Ik lag laat in bed, dus sliep lekker uit. Toen ik begin van de avond de keuken inliep, trof ik Guus zo aan. Guus ligt het liefst op of bij schoenen en hij had nu zelfs alle schoenen om zich heen gelegd, zodat hij in het midden lag.

Overdag was het zo heet, dat ik bijna niet buiten ben geweest. ’s Avonds koelde het wat af en was het heerlijk om buiten te zitten. Ik was alleen thuis, dus ik keek Netflix met wat chips en een hugootje erbij. Laatst hoorde ik dat de film Murder Mystery records heeft verbroken, dus ik moest hem kijken. Normaal ben ik helemaal niet van films met actie erin, maar deze film was echt heel grappig. Mocht je hem nog niet gezien hebben, wat waarschijnlijk een kleine kans is, zou ik hem zeker kijken!

Zondag

Zondag was wederom een rustige dag, waarop ik vooral genoot van het lekkere weer. Ondanks het lekkere weer, heb ik toch even mijn kamer opgeruimd en maakte ik -eindelijk- mijn kwasten schoon. Dit zou ik veel vaker moeten doen, maar ik stel dit altijd enorm uit.

Week 26 was een rustige week, maar wel met verschillende leuke dingen tussendoor. Aankomende week is mijn eerste officiële vakantieweek. Ik ga van woensdag tot en met vrijdag naar mijn oma en waarschijnlijk ga ik nog wat drinken met vrienden. Bedankt voor het lezen!

You may also like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *