Je eigen fotoalbum ontwerpen

Voor het zuiden van het land zit de zomervakantie er alweer op. Tijdens de zomervakantie worden er altijd vele herinneringen gemaakt en hoe leuk is het dan om deze herinneringen “tot leven te laten komen” met een prachtig fotoalbum. Naast de zomervakantie zijn er natuurlijk veel meer momenten waarop mooie herinneringen gemaakt worden. In dit artikel vertel ik over mijn fotoalbum van fotoalbum.nl Lees je mee?

Vroeger plaktje je zelf de fotos in een leeg fotoalbum, maar tegenwoordig is het veel handiger om je fotoalbums te ontwerpen op internet. Dit fotoalbum heb ik gemaakt via fotoalbum.nl. Zelf heb ik niet veel foto’s van de zomervakantie, dus besloot ik een fotoalbum te maken van 2018. Zo heb ik al mijn favoriete foto’s van 2018 bij elkaar in één boek staan en hoef ik niet uren naar deze foto’s te zoeken op mijn harde schijf.

Een fotoalbum maken bij fotoalbum.nl is heel eenvoudig. Je kunt jouw foto’s uploaden en vervolgens in het fotoalbum plaatsen waar jij wil. Om ervoor te zorgen dat de foto’s recht onder elkaar komen te staan, kun je gebruik maken van de rasters die je kunt instellen. Ook kan je een achtergrond(kleur) instellen, zijn er verschillende lettertypes beschikbaar en een hoop stickers waarmee je je pagina’s wat kunt opleuken. Tussendoor kun je jouw project opslaan, zodat je verschillende keren aan het fotoalbum kunt werken, zonder dat jouw kunstwerk verloren gaat. Zeker een aanrader dus als je een fotoalbum wil maken!

Ik heb ook nog een klein bonustipje voor als je je foto’s niet alleen digitaal wil hebben, maar ook geen fotoalbum wil. Je kunt tegenwoordig bij Hema foto’s laten afdrukken in de vorm van een polaroid foto. Je hoeft hierdoor geen dure polaroidcamera aan te schaffen, maar kun je makkelijk vanaf je iPhone polaroids laten afdrukken.

Laat jij wel eens foto’s afdrukken of heb jij je foto’s alleen digitaal opgeslagen?

 

Het fotoalbum in dit artikel heb ik gekregen, dankjewel fotoalbum.nl!

You may also like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *