Een wandeling tijdens een prachtige zonsondergang

Moeder natuur blijft mij verbazen. Elke keer wanneer ik een prachtige zonsondergang heb gezien, denk ik dat het niet mooier kan. Toch krijgt ze het weer voor elkaar, een zonsondergang die nog mooier lijkt dan de vorige. Laatst voelde ik hetzelfde verbaasde gevoel toen ik naar buiten keek. Ik zag een prachtige zonsondergang en besloot een korte wandeling te maken, met mijn camera om mijn nek. In dit artikel zie je een aantal foto’s die ik tijdens deze wandeling heb gemaakt.

 

Natuurlijk is een zonsondergang het mooist wanneer je deze met je eigen ogen ziet. Een tip van mij: kijk er eens een keer bewust naar. Pak een kop thee erbij en kijk er eens naar. Of maak, zoals ik eens een wandeling tijdens een zonsondergang. Want geloof me, een zonsondergang is het mooist als je er bewust bij stilstaat.

You may also like

1 reactie

  1. Wat een prachtige foto’s!!je hebt helemaal gelijk het is het mooist om met eigen ogen te bekijken maar deze foto’s zijn ook prachtig om naar te kijken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *